diumenge, 25 d’abril de 2010

Duet tenora i acordióLa fusió d´una xeremia i de l´acordió és habitual en alguns paisos del sud d´Europa. La incorporació de la tenora en aquesta estética obre un nou camí interpretatiu i ens acosta a una de les formacions bàsiques de la música mediterrània.
Aquest duo d´intèrprets, amb una reconeguda trajectoria professional, ens ofereix una visió intimista i sorprenent d´un repertori que enllaça el ball pla amb altres danses i cançons de la mediterrània, antics temes tradicionals i noves composicions.

Tipus Concert
Estil Tradicional
Durada 1.30 h

Integrants
Jordi Molina: tenora.
Perepau Ximenis: acordió diatònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

de més verdes en maduren

DE MÉS VERDES EN MADUREN Les cançons més atàviques esdevenen les més actuals. En aquest concert es desgranen amb tota cura balades inèdites, tocates de muntanya, antigues contradanses. Se n’encarrega de la feina un quartet de multiinstrumentistes que fan seguir la tendror i la maduresa amb la més relaxada naturalitat Res no pot substituir l’acte natural de fer música i compartir el moment amb l’audiència. La bona química entre els intèrprets genera una màgia que s’ha de viure, i cap document audiovisual o enregistrament sonor no ho pot captar. Malgrat tot La Criatura Verda, creient que ha arribat el bon moment, finalment ha decidit produir una obra física, material, que conté com a element principal l’enregistrament sonor d’aquest repertori de concert que no es podia anomenar d'una altra manera: “De més verdes en maduren” L’enregistrament s’ha fet a la primavera de 2010 a l’estudi Sibèlius de Can Pardaler a Taradell, de mà d’en David Rosell. El disseny és de la Nirvana Jiménez i les fotos d'en Santi Plana. Aquest és el reproductor (en format MP3) Ens podeu demanar el CD per correu electrònic.